Ingen varer

Fragt DKK 0
Samlet DKK 0

Kurv Kasse

Kategorier

Iværksætteren og guldnummeret

 

 

Er du iværksætter og render rundt med idéen om at skabe dit eget? Så ved du nok allerede, at der er en helt masse, der skal på plads for at kunne realisere din drøm. Der er en masse ting, der skal tilrettelægges og her i blandt indgår selvfølgelig budgettet. Hvor mange penge har du til rådighed, hvordan bruges de mest fornuftigt og hvad skal indgår i dine budgetter?

 

Hvis du har det meste af din planlægning på plads og føler dig klar til at begive dig ud i en helt ny verden er du næsten i mål: Der er dog stadig en masse ”småting” der skal på plads - her i blandt firmaets telefonnummer. En ting man normalt ikke vil prioriterer som det første, men som i sidste ende kan ende med at påvirke firmaets salg. Et godt telefonnummer har større betydning end man lige går og tror.

 

Lad os sige at du som udgangspunkt har et nummer såsom 31 45 38 92. Dette nummer er i sig selv utrolig svært at huske og svært genkendeligt. Du vil ud ad til fremstå som et mindre professionel firma og virke som et nystartet firma. Dette vil ligge i menneskets underbevidsthed og dit firma vil måske, på baggrund af nummeret, blive valgt fra til fordel for dine konkurrenter.

 

Det er derfor utrolig vigtigt med et let genkendeligt telefonnummer. Nu siger vi at du går ud og køber et nummer såsom 50 22 22 22. Dette nummer oser af professionalisme, enkelthed og troværdighed. Med dette nummer vil folk hurtigt kunne genkende og forbinde dit firmas navn med dette lette telefonnummer. Du vil hermed øge din genkendelighed og give indtryk af seriøsitet og og dermed skabe grundlag for flere kunder og dermed større omsætning. Det modsatte af en ond cirkel vil opstå.

 

Det er derfor uhyre vigtigt at få sig et godt nummer, og helst fra start. For jo længere henne du er med projektet, jo sværere vil det blive at skifte ting, såsom navn og nummer ud. Overvej derfor grundigt om det ikke vil være fornuftigt med et GULDNUMMER, i sær en tid med krise og mangel på potentielle kunder. Et guldnummer vil kunne hjælpe dig med til at give dig et forspring i forhold til dine konkurrenter og kan give dig nogle store fordele.