Ingen varer

Fragt DKK 0
Samlet DKK 0

Kurv Kasse

Kategorier

Spørgsmål og svar

 

Må man godt sælge mobilnumre?

Ja, det er helt lovligt. Vi følger handlen helt til dørs og hjælper dig med at få nummeret overdraget i dit navn. 

 

Hvordan sker overdragelsen af mit mobilnummer?

Efter vi har modtaget din betaling for dit nye guldnummer får du oplyst SIM-kortnummeret og det teleselskab nummeret aktuelt er ved. Du skal derfter selv kontakte et teleselskab og oprette et tilhørende abonnement. Nummeret er nu dit, og du kan anvende det som ethvert andet mobilnummer.

 

Kan jeg skifte til et andet mobilselskab og tage mit guldnummer med?

Ja, du er frit stillet til at skifte mobiludbyder, så snart du er registreret som indehaver af dit nye guldnummer.

 

Skal jeg betale porto?

Nej, du skal ikke betale porto hos os. Vi sender gratis dine varer pr. brev med Post Danmark. Ønsker du en anden forsendelsesform skal det aftales og den skal du selv betale.

 

Er det sikkert at bestille online hos guldnumre.dk?

Ja, når du betaler med dankort godkendes dit betalingskort automatisk ved PBS via en sikker server hos Epay. Alle dine indtastede kortoplysninger sendes i krypteret form. Du løber derfor ikke nogen økonomisk risiko ved at handle hos Guldnumre.

 

Køb af nummer fra privat - er det sikker?

Ja, det er lige så sikkert som at købe direkte på vores shop. Vi laver altid aftaler med private sælgere, som vi formidler salg for, der giver os garanti for at du som kunde kan få dit nummer, når du har betalt. Du kan her læse mere om din sikkerhed og garanti for levering ved køb af et privat nummer, som GULDNUMRE formidler salget af.

 

Hvor bliver mit SIM-kort af?

Vi sender dig ikke noget SIM-kort. Du skal selv oprette et abonnement ved et teleselskab efter eget valg. Til det skal du bruge SIM-kortnummeret for mobinummeret og have oplyst teleselskabet som nummeret aktuelt er ved. Begge dele får du oplyst straks efter vi har registreret din betaling for nummeret.

 

Kan jeg ringe til www.guldnumre.dk?

Det kan du godt, men vi foretrækker kontakt via emails. Vi forsøger at svare alle så hurtigt som muligt og inden 24 timer.

 

Hvad er forskellen på et guldnummer og et platinnummer?

Der er ingen! Platinnummer er blot en anden betegnelse for et guldnummer. Det er indført, fordi nogle gerne ville vise, at nummeret er specielt godt. Du kan læse mere om hvad er et guldnummer her.

 

Vil I købe mit guldnummer?

Hvis vi vurderer det er interessant for os vil vi gerne give dig et tilbud på dit nummer. Du kan her læse mere om hvad det kræver, hvis du vil sælge dit guldnummer.