Ingen varer

Fragt DKK 0
Samlet DKK 0

Kurv Kasse

Kategorier

Overdragelse af mobilnummer

 

Herunder beskrives processen trin for trin for mobilnumre.

 

1. Du betaler for dit nye guldnummer enten med dankort eller via bankoverførsel. For køb af nummer fra privat, som vi formidler salget af er der en lidt anden procedure.

 

2. Vi sender dig herefter oplysninger om det SIM-kortnummer, som passer til dit købte mobilnummer og hvilket teleselskab nummeret er registreret ved. Vores handel er i princippet slut nu, da du har fået alle de oplysninger der skal til for at du kan få oprette et mobilabonnement med dit nye nummer.

 

3. Du skal nu selv oprette et abonnement ved et teleselskab efter eget valg. Det er her du skal bruge SIM-kortnummeret og oplysningen om hvilket teleselskab nummeret aktuelt er ved.

  

4. Dit valgte teleselskab sender dig derefter et nyt SIM-kort og du kan gå igang med at ringe fra dit nye mobilnummer.

 

Bemærk! Vi har bevidst valgt denne procedure, da mange af vores kunder foretrækker et andet mobilselskab end det vores numre er registreret ved. På denne måde vil du hurtigere kunne få oprettet et abonnement til dit nye mobilnummer ved dit foretrukne teleselskab.

 

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med oprettelse af et abonnement er vi altid behjælpelig med at finde en løsning.Overdragelse af fastnetnummer

 

Herunder beskrives processen trin for trin for fastnetnumre.

 

1. Efter vi har registreret din betaling for fastnetnummeret får du oplyst hvilket teleselskab nummeret er ved.

 

2. Vi meddeler samtidig teleselskabet tilladelse til at overflytning af nummeret kan ske til dig. Handlen er i princippet slut nu, da vi har gjort det muligt for dig at få nummeret overført i dit navn.

 

3. Du kontakter nu det teleselskab du ønsker nummeret overført til og beder dem om at flytte nummeret over til dem og oprette et abonnement til dig.

 

4. Afhængig af hvor lang tid dit teleselskab skal bruge på at få oprettet abonnement, kan du herefter bruge dit telefonnummer.