Ingen varer

Fragt DKK 0
Samlet DKK 0

Kurv Kasse

Kategorier

Overdragelsesfuldmagt

 

For at kunne overdrage et mobilnummer eller fastnetnummer er det oftest nødvendigt at de nuværende og kommende ejer af nummeret begge accepterer, at nummeret overdrages til den anden.

 

Det sker ved en overdragelse og til det benytter man en såkaldt overdragelsesfuldmagt. De forskellige teleselskaber har typisk deres egen udformede overdragelsesfuldmagt, som man kan bestille og udfylde. Man kan dog også selv lave en. Følgende formulering vil typisk være tilstrækkelig:

 

 

Overdragelse af telefonnummer

 

Hermed accepterer undertegnede, at telefonnummer / mobilnummer xx xx xx xx overdrages mellem nedenstående personer:

 

Nuværende ejer

Firmanavn / Navn

CVR/CPR-nr.

Kontaktperson

Adresse

Post nr. & by

E-mail:

 

Dato og underskrift

 

Fremtidig ejer

Firmanavn / Navn

CVR/CPR-nr.

Kontaktperson

Adresse

Post nr. & by

E-mail

 

Dato og underskrift

 

Med nedenstående underskrift accepterer jeg "Teleselskabets navn" abonnementsvilkår, samt at en evt. udestående saldo ved forsinkede opdateringer hos "Teleselskabets navn" bliver overdraget til mig.

 

Hvis den nye ejer samtidig ønsker nummeret porteres til andet teleselskab skal en formulering i stil med nedenstående også tilføjes:

Jeg bekræfter hermed, at jeg ønsker at overføre mit telefonnummer fra mit nuværende teleselskab til Telenor. Samtidig giver jeg Telenor fuldmagt til - med henblik på nummeroverførsel - at opsige mit abonnement hos mit nuværende teleselskab