Ingen varer

Fragt DKK 0
Samlet DKK 0

Kurv Kasse

Kategorier

Hvad er et SIM-kort

 

Et SIM-kort er den lille chip man sætter ind i sin mobiltelefon. Alle mobiltelefoner skal være udstyret med et SIM-kort for at virke. SIM-kortet indeholder oplysninger om dit abonnement samt oplysninger som fx. telefonbog og sendte og modtagne SMS'er. SIM-kort nummeret, som du skal bruge, hvis du vi flytte dit nummer til et andet teleselskab, står som regel på SIM-kortet.

 

SIM-kort findes i forskellige størrelser: Normalt SIM-kort, Micro SIM-kort og Nano SIM-kort.

Forskellige størrelser SIM-kort 

 

Micro SIM-kort

En række smartphones og tables bruger micro SIM-kort i stedet for almindelige standard SIM-kort. Det gælder bl.a. Apples iPhone 4 og iPad. Kortene kan det samme og bruges på samme måde som de almindelige SIM-kort, du kender, men de er bare lidt mindre.

 

Nano SIM-kort

Nono-SIM-kortet er det mindste af SIM-kortene på markedet. Det er foreløbig kun iPhone 5, som bruger nano SIM-kort. Et nano SIM-kort kan det samme og bruges på samme måde som de øvrige SIM-kort - de er bare mindre.

 

Kombi SIM-kort

Et Kombi SIM-kort passer til alle mobiler og smartphones, med undtagelse af iPhone 5. Fordelen med et kombi SIM-kort er, at du kan trykke det "almindelige" SIM-kort ud og sætte det i telefoner, som understøtter det mest kendte gamle SIM-kort.

 

Har du derimod en nyere smartphone, som sandsynligvis skal bruge et Micro-SIM-kort - det gælder fx. Phone 4 og iPhone 4S - så klikker du blot det mindste SIM-kort ud. Så har du et Micro-SIM-kort.

 

Vær opmærksom på, at har du en iPhone 5, så skal du bestille et Nano SIM-kort.